LAPE-akatemia / Pohjanmaan tapaaminen 1
9
torstaina, 09.05.2019
09:00 — 15:00

Facebook yhdessa

 

 

 

 

 

 

  

LAPE-akatemia on vuoden kestävä valmennusprosessi, joka tukee työtäsi lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin johtamisessa. LAPE-akatemia antaa lisäeväitä entistä vaikuttavampaan toimintaan, kokonaisuuksien ymmärtämiseen ja verkostojen johtamiseen. LAPE-akatemiassa johdat tulevaisuutta sosiaali-, terveys- ja sivistystoimen yhteisessä toimintaympäristössä.

Kohderyhmä: Johto, kehittäjät ja päättäjät lasten, nuorten ja perheiden palveluissa sosiaali-ja terveydenhuollossa, sivistystoimessa sekä kolmannella sektorilla, kuntien LAPE-ryhmät ja muut kiinnostuneet. 

Akatemiaprosessi koostuu 4 eri tilaisuudesta: 20.3 kansallinen aloitus (Helsinki), 9.5 & 3.10 Vaasassa ja 27.11 Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pohjanmaan yhteinen tilaisuus.

Pohjanmaan ensimmäinen akatemia

Aika: Torstai 9.5.2019 klo. 9-15.00
Paikka: Alere, auditorio Florence, Wolffintie 31, Vaasa

Ensimmäisen tilaisuuden teema on lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointi Pohjan-maalla. Kuinka voimme käyttää indikaatto-reita hyvinvoinnin johtamiseen kunnissa. Saamme mm. kuulla kansallisia asiantunti-joita keskeisistä indikaattoreista, kansalli-sesta lapsistrategiasta, tietoa toimivista työmenetelmistä ja kokemuksista koskien maakunnan yhteisen hyvinvointisuunnitel-man laatimista. Tilaisuuden fasilitaattoreina toimivat LAPE-akatemioiden kansallinen fasilitaattori Mirja Antila ja LAPE-muutosagentti Riku Niemistö.

Kutsu, ohjelma ja ilmoittautuminen

Päivitetty 12.10.2016, Kello 13.52, .