Landskaps- och vårdreformen på Österbottens stormässa


Landskaps- och vårdreformen är med på Österbottens stormässa

Har du funderat på hur servicen förändras år 2020 eller har du frågor och landskaps- och vårdreformen?

Vi presenterar reformen samt det nya landskapets mångsidiga tjänster på avdelningen Ditt Österbotten. Du hittar oss i mitten av Botniahallen på avdelningen C 270.

På avdelningen Ditt Österbotten presenterar vi digital service, bland annat Arbetsmarknadstorg, Egenvård- och Nettilab-tjänster. Dessutom presenterar vi handikappservice samt regionens säkerhetsärenden. Du kan också fråga om vägprojekt och väghållning. Barn och andra intresserade kan bekanta sig med arter som lever i regionens vattensystem i en stor vattentank och undervattenskikare. Du kan pussla ihop ett pussel om Österbotten och testa hur bra du har tvättat dina händer.

På lördag kl. 12–12.30 och på söndag kl. 14.–14.30 står våra sakkunniga på mässans huvudscen. Du får gärna ställa dina frågor till dem och delta diskussionen.

Vi deltar på avdelningen Ditt Österbotten: Österbottens förbund, Österbottens arbets- och näringsbyrå, NTM-centralen i Österbotten, NTM-centralen i Södra Österbotten, Vasa stad, Vasa sjukvårdsdistrikt, Österbottens räddningsverk och Stöd- och kunskapscenter Eskoo.

Välkommen till vår avdelning!

Flera datum för detta inlägg

Uppdaterat 12.10.2016, klockan 13.54